V. 34

Första tre dagarna avklarade och med det, första besöket på Stenbackaskolan. Redan efter första gången är många mycket mer avslappnade och inte lika nervösa. Vi lärare kommer att följa med några gånger till för att se att alla verkligen vet var de ska och kommer på plats ordentligt.

Som ni kanske har läst information om är det Karlshamns kommun nya grepp att all information ska gå genom vår plattform Unikum. Vi kommer att köra dubbelt ett tag, i alla fall tills vi har haft våra utvecklingssamtal och kan kolla att alla vet var informationen kommer dyka upp.

För er som vill använda er av appen Unikum familj, så funkar det utmärkt. MEN vi har i dagsläget inte funktionen att logga in med bankID utan under den stora blå knappen hittar ni en betydligt mindre text som erbjuder inlogg på annat sätt. Där trycker ni och kan sedan logga in med användarnamn och lösenord. Appen är konstruerad så att man är inloggad tills dess att man manuellt loggar ut.

På vår hemsida har det tillkommit en meny som erbjuder alla att se våra schema online. Denna funktion har vi inte riktigt kommit igång med ännu, men den kommer. Ni har samtliga fått ett schema i pappersform hemskickat. Vi hoppas att ni har förstått er på hur ni ska läsa det, annars är det bara att höra av sig.

I veckan som kommer kör vi igång flera arbetsområden och kommer informera er lite i taget, som vi brukar.

Ha det gott!

/Sexornas lärare


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.