Utvecklingssamtal

Nu närmar det sig utvecklingssamtal igen och den här gången kommer vi att ha samtalen digitalt. Fast vår önskan är egentligen att vi lärare tillsammans med eleverna befinner oss i klassrummet, medan vårdnadshavare får följa vårt möte via datorn. Vi förstår att det kan finnas undantag då eleverna inte själva kan ta sig till skolan eller hem efter ett möte utan föräldrars hjälp, då är vi naturligtvis flexibla. Vi tror dock att det blir en bättre dialog och att det känns mer naturligt om eleverna kan vara på plats. Hör av er till oss om just ditt barn behöver ha samtalet hemifrån.

Det system vi använder i skolan är Googles och där heter video-mötestjänsten ”Google meet”. Till den här tjänsten kan vi bjuda in vårdnadshavare oavsett om ni själva använder googles tjänst eller någon annan. Om man är fler föräldrar som vill delta i samtalet från olika platser, skriv då med bådas adresser i formuläret.

Tider för utvecklingssamtalen tänker vi lägga ut som tidigare via google formulär, i formuläret fyller man i alla tider som man har möjlighet till. Det är många samtal som ska schemaläggas, så ni hjälper oss genom att skriva fler tider. Där skriver man också in den mailadress eller de mailadresser, som man vill bli inbjuden med.

Eleverna håller på för fullt att förbereda sina utvecklingssamtal och möjlighet till diskussion och frågor finns vid samtalet. Vi har inte lagt något förberedande material för er att fylla i hemma inför samtalet.

Länkar att välja tider kommer inom kort.

/Femmornas lärare


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.