Engelska med Annie

De elever som har Annie i engelska har fått ett häfte på 3 sidor med sig hem som de ska läsa ett par gånger hemma under veckan. På måndag, den 18/1 kommer de få frågor på texten som de ska svara på, på engelska. Texten är första delen ur boken ”The magic finger” och vi kommer arbeta med denna bok i 10 veckor. Det kommer därför vara läsläxa ur den varje vecka nu ett tag. Emellanåt, när vi samlat in tillräckligt många ord från texterna kommer det även bli någon glosläxa. Jag skriver här i god tid innan det är aktuellt.

Annie


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.