v. 36

Då vi på grund av sjukdom fick ställa in håvandet i gölen i tisdags gör vi ett nytt försök nu på tisdag. Flera elever har gummistövlar kvar på plats, annars får man gärna ta med på nytt inför tisdag eftermiddag.

Vi kommer att skicka ut era tider för utvecklingssamtal så snart vi kan, så håll utkik. Glöm inte att återkoppla till oss via mail om ni vill ha ett fysiskt eller digitalt möte.

Eleverna håller på att förbereda utvecklingssamtalen för fullt och vi kommer också att börja träna på olika muntliga övningar i svenska, engelska och matte för att eleverna ska få prova på situationer som de efter höstlovet kommer känna igen på de nationella proven. I matte har vi gett oss in i området bråk och kommer fortsätta med det ett tag framöver.

Superbra att så många som känt sig lite krassliga haft möjlighet att vara med på lektionerna via meet. Är man osäker på hur man tar sig in är det bara att fråga. Vi har naturligtvis full förståelse för att man ibland också är så sjuk att man behöver vila sig, se det digitala som en möjlighet och inte ett tvång.

Sist men inte minst vill vi påminna de som inte lämnat in anhörighetsblanketten att göra det så fort ni kan. Informationen på den är viktig om vi vill komma i kontakt med er.

/Sexornas lärare


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.