Ombyte onsdag

Hej på er!

Vi vill gärna förtydliga att alla elever bör ha idrottskläder på sig för onsdagen. Alla aktiviteter kommer inte innebära fysisk ansträngning, men några. Några kommer också innebära avslappning och då kan det också vara skönt med mjukare kläder 🙂 Däremot kommer vi inte erbjuda dusch under den här dagen, då det är svårt att få ihop det med resten av skolan. Vi hoppas att det är ok att man kan duscha när man kommer hem. Så ombytta och klara på morgonen onsdag 19/5!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.