Hej då Annie

Nu har så Annie gått hem på föräldraledighet i väntan på tillökningen. Vi fick en bra stund tillsammans med henne när hon jobbade sista dagen i torsdags förra veckan. Vi fick både fira bebisen och säga hej då till Annie.

Annika har från och med denna vecka tagit över ansvaret som mentor för grön grupp och en liten hälsning från henne kommer här nedanför. Vi vill dock förtydliga att om man vill vara med på distansundervisning under dagarna har vi valt att låta Annies namns stå kvar på länken eftersom hennes olika ämnen och grupper ersätts av olika lärare. Så om man brukar ha Annie är det hennes länk man klickar på. Vi är jätteglada över att så många elever som är hemma är med oss ändå under dagarna genom datorn.

Påsklovet träder in redan fredag denna vecka, som ju är långfredag och håller i sig under hela vecka 14. Tillbaka i skolan är vi måndag 12/4!

Hej!

Nu när Annie har gått hem i väntan på att hennes lilla bebis ska komma har jag fått den stora äran att vara mentor för Grön grupp fram till sommaren. Det känns väldigt roligt och inspirerande tycker jag. 

Jag heter Annika Palmqvist och har arbetat i klass fem sen de började i årskurs fyra. Vanligtvis arbetar jag som resurs i klassen på 50 % men nu kommer jag att arbeta heltid terminen ut och kombinera min resurslärartjänst med mentorskapet för Grön grupp. 

Lite kort om mig: 

Jag är gift och har tre barn och bor i Trensum. Mitt största intresse är sång och musik. Jag har också alldeles nyligen fått upp intresset för att odla grönsaker och planerar att skaffa höns inom en snar framtid.

Jag ser verkligen fram emot att samarbeta med er och era barn fram till sommaren. Dyker det upp några frågor eller funderingar är det bara att höra av sig. Mig når ni enklast på mail: annika.palmqvist@utb.karlshamn.se

Mvh

Annika Palmqvist


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.