Språkval och läsutmaning

Hej alla föräldrar i femman!

Nu är vi äntligen igång igen efter lovet! I matten har vi börjat med ett nytt ämnesområde kring vinklar och skala. Eleverna har kommit fram till att om ni fryser lite, så kan ni ställa er i hörnet där det alltid är 90 grader. På Son fortsätter vi med demokrati/diktatur och på Non magnetism och kroppen. Vi har även startat en läsutmaning där eleverna till och med påsklovet ska samla ihop totalt 500 minuter läsning, detta genom att ta tiden både när de läser tyst i skolan och när de läser hemma. Innan påsklovet kommer vi också att skicka hem frågor om läsning som ni fyller i tillsammans med era barn.

Det är också dags att välja språk inför årskurs sex. Eleverna har fått med sig lappar hem med information kring hur valet går till och tabeller där valet ska kryssas i. Vi behöver ha lapparna tillbaka så fort som möjligt så vi kan vidarebefordra dem till Stenbacka

Vänliga hälsningar

Femmornas lärare

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.