V.48

Hej alla femmor och föräldrar. Vi vill börja med att öka på vår önskan om luskamning. Eftersom vi har flera fall vill vi och Marita att alla luskammar barnen i två veckor framöver med jämna mellanrum.

Vi kommer under veckan att starta upp område area i matten, så nu är det läge att hjälpa till att räkna ut hur mycket färg som behöver när ni ska måla om eller mäta hur stor yta en vardagsrumsmatta täcker 😉

I svenskan läser vi en bok som heter ”Ett veck i tiden” och arbetar med olika sätt att ta till oss fakta på. I veckan var det en tabell vi skulle hitta fakta om. Vi skapar kroppar i verklig storlek och försöker sätta organen på rätt plats i kroppen, samtidigt som vi lär oss om olika näringsämnen som ni redan sett genom inlägget om No här innan.

På tisdag 24:e november är det studiedag och då är det ingen skola för er elever. På onsdag däremot är ni välkomna tillbaka som vanligt.

/femmornas lärare


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.