V. 21

Vi vill verkligen applådera våra elever för PEP-dagen under vecka 20. Enligt utvärderingen tyckte de verkligen om de olika stationerna som de fick prova på under dagen. De lärare som var med i grupperna eller höll i aktiviteterna var så nöjda över att få träffa glada, positiva och peppade elever. Några stationer som de fick prova på innehöll: Träna kropp och hjärna, boosta dig själv, lär dig chilla och så klart, höj din puls. Heja alla fyror, ni är grymma!

Den här veckan blir en kortare vecka för att vi har en röd dag på torsdag och en ledig dag på fredag.

Fram till sommarlovet fortsätter vi att träna de multiplikationer som fortfarande inte sitter, det är naturligtvis individuellt och vi kommer be eleverna att själva välja vilka de behöver öva på. Man kan naturligtvis ta hjälp av de resultat man fått med sig från våra multitest eller från tal man tycker är svåra när man arbetar med matten. Vi ser gärna att man övar dessa tal även hemma, men kommer inte att skriva ut läxan här eftersom den är olika för alla.

Skolavslutning blir det ju i år också, även om den inte kommer att se ut som den brukar under rådande omständigheter. Gå gärna in på skolans hemsida om ni inte redan har gjort det och läs uppdateringar där om den 12 Juni.

MVH. Carro, Erika och Annie

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.