Orienteringsdag 1/10

Tisdag 1/10 ska vi på mellanstadiet ha en gemensam orienteringsdag. Under dagen kommer vi att göra olika övningar som har med orientering att göra. Öva karttecken, svara på frågor om orientering och naturligtvis leta efter kontroller med hjälp av karta.

För dagen gäller att man har kläder efter väder. Tänk på skor också då vi kommer röra oss i skog och mark, men också kommer att springa och röra på oss. Vi äter lunch ute som vi får med oss från skolan, men man kan få ta med sig något eget att fika på. Om man får fika med sig ber vi att man tänker på vad det är man skickar med, gärna en nyttig fika. En vattenflaska kan vara bra att ha att fylla på under dagen.

Sista stunden på eftermiddagen kommer vi att vara tillbaka på skolan.

/Carro, Annie, Erika

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.