Sista veckan

Vi närmar oss sista veckan på läsåret och därmed har eleverna gått klart hela år 4. De har kämpat på bra och vi är stolta över dem.

Sista veckan blir inte riktigt som tidigare år pga rådande omständigheter. Men vi har ändå några schemabrytande aktiviteter i år 4. Skolans årliga brännbollsturnering är tyvärr inte möjlig att genomföra i år men eftersom eleverna brukar uppskatta denna dag har vi i år 4 tänkt ha en egen liten brännbollsturnering under en halvdag. På tisdag, den 9/6 från 8.10 och fram till lunch kommer vi därför vara ute och spela brännboll. Eleverna behöver då ha idrottskläder på sig. Är vädret soligt behöver de ha solskydd. Är vädret kyligt/regnigt behöver de ha varmare kläder med sig eller regnkläder. De behöver ha en vattenflaska och om de önskar en macka, frukt eller yoghurt.

På torsdag, den 11/6, har vi städning i klassrummet och filmmys. Då vill vi att eleverna tar med sig en eller ett par påsar så att de får hem papper, eventuella skrivböcker och kläder de har på sina hyllor. Har ni böcker hemma som tillhör skolan, t.ex. en engelskabok eller en bokcirkelbok vill vi att dessa lämnas tillbaka under nästa vecka.

På fredag, den 12/6, är det skolavslutning. Då den inte kan genomföras som vanligt i år har vi några aktiviteter under dagen med fyrorna. Eleverna ska vara i skolan mellan 8.10 och 10.45. Vi hoppas att ni har sett informationen på hemsidan om att föräldrar tyvärr inte kan delta på skolavslutningen i år.

Läsårsstart 20/21 är onsdagen den 19/8 kl 8.10.

Med somriga hälsningar

Carro, Erika och Annie


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.